Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Big Chicken - Festa Major Alpicat
19 / 08 / 21 a les 18:30 h · Parc del Graó, Alpicat

Big Chicken – Festa Major Alpicat

Xiula

Quan arriba el BIG CHICKEN o surts definitivament de l’ou o et quedaràs més desplomat que les butxaques de l’avi Antoniu. Els Xiula han nascut i crescut a la plaça, el carrer és el seu hàbitat natural; per tant, si necessites celebrar quelcom o festejar pel simple fet de festejar, aquest és el teu espectacle.

Un batibull sorprenent de valors educatius, interacció constant i molt d’humor que t’alegra al dia i potser no et deixi dormir fins ja passades les dotze. Els Xiula t’asseguren que cada espectacle serà diferent de l’anterior.

Farem un repàs per tots els “hits” del grup amb les seves respectives dinàmiques: Verdura i Peix, Polls, Sucre, T’estimo Bastant, Estic nerviós, etc. i amb l’estrena de cançons de l’últim disc: Descontrol MParental. Gaudireu de la música familiar més top del moment, amanida amb jocs, balls i un acompanyament terapèutic dels que no s’obliden, tot amb el seu toc de confetti i una mica de punkisme.

Per a tots els públics Gratuït - Reserva prèvia + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This