Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
01 / 08 / 21 a les 23:00 h · Poliesportiu de Vacarisses, Vacarisses

Áureo

UpArte Cia

Inspirant-se en la divina proporció i el numero Phi, Áureo pretén submergir a l’espectador en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i argument. Res és arbitrari.

Áureo busca crear en l’espectador un atractiu cap al visual, un contrast entre l’acollidor i la incertesa de cada acrobàcia, cada salt, cada caiguda.

Dins d’aquest ambient estètic i ordenat, l’humor interromp sense que es pugui evitar. Situacions que es resolen de la forma més humana treuen a la llum l’absurd de la normalitat. Áureo és un espectacle de circ dinàmic i entretingut que combina diferents disciplines circenses, portés acrobàtics, banquina, barra russa, malabars i la manipulació dels objectes que formen l’escenografia.

 

FITXA ARTÍSTICA:

Dirección de técnica acrobática: Vitaliy Motouzka
Dirección artística: Herminio Campillo
Iluminación y sonido: Pedro Antonio Bermejo
Música original: Javier Cano
Escenografía: Miguel Manzano
Vestuario: Pedro Lobo

 

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

Pin It on Pinterest

Share This