Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
24 / 04 / 22 a les 19:00 h · Espai Amfiteatre, Alcoletge

Áureo – Festival Mil Maneres Alcoletge

UpArte Cia

Inspirant-se en la divina proporció i el numero Phi, Áureo pretén submergir a l’espectador en una atmosfera governada per l’harmonia i l’equilibri. Acrobàcies d’un alt nivell tècnic s’executen en un espai en el qual les relacions entre objectes i persones van ser calculades amb precisió i argument. Res és arbitrari.

Áureo busca crear en l’espectador un atractiu cap al visual, un contrast entre l’acollidor i la incertesa de cada acrobàcia, cada salt, cada caiguda.

Dins d’aquest ambient estètic i ordenat, l’humor interromp sense que es pugui evitar. Situacions que es resolen de la forma més humana treuen a la llum l’absurd de la normalitat. Áureo és un espectacle de circ dinàmic i entretingut que combina diferents disciplines circenses, portés acrobàtics, banquina, barra russa, malabars i la manipulació dels objectes que formen l’escenografia.

 

 

Per a tots els públics 5,00 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This