Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
Akäshia, el viatge de la llum
07 / 07 / 23 a les 00:00 h · Cinema Nou, Montbrió del Camp

Akäshia, el viatge de la llum

El Cau de l'Unicorn

Va néixer a trenc d’alba… Quan el seu pare la va tenir entre els seus braços per primera vegada, es va apropar a la finestra per tal de poder veure-la millor.. i fou llavors quan va succeir: el primer raig de Sol va incidir sobre la menuda i la va banyar amb la seva llum… fou llavors quan el seu pare i la seva mare, varen decidir el seu nom: Alba.

A mesura que anava creixent, la seva curiositat també creixia… I les coses que succeïen al seu voltant estaven embolcallades de màgia i de llum: El reflex de les gotes de pluja li revelaven misteris… El llapis i la goma l’ensenyaren a llegir i a escriure… I així va descobrir que les aventures més fantàstiques s’amagaven a l’interior dels llibres….

El seu afany per conèixer la portaren a llegir tots els llibres de la seva escola, primer… i de la biblioteca del seu poble, després… I quan ja no li quedava res de nou per llegir, va conèixer a algú que la va posar rera la pista de la Biblioteca més gran de l’Univers : La Biblioteca d’Akäshia….

I –per tal de poder arribar-hi- va haver de travessar “El mon de les coses perdudes” i “El País dels personatges sense inventar”..

Finalment, va arribar al cor d’ Akäshia i ….

De 5 a 9 anys Pendent confirmar hora i preu entrada + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This