Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
29 / 04 / 22 a les 10:00 h · Centre d’Art La Panera, Lleida

Acqua Alta – La traversée du miroir – Fira de Titelles de Lleida

Adrien M & Claire B

Mirant-los a través d’una tauleta, els deu fulls de doble pàgina del llibre Acqua Alta – Travessant el mirall es converteixen en petits teatres, on una forma de dansa es desplega gràcies a l’aplicació a mida. Papers blancs plegats i dibuixos a tinta es troben en un contorn gràfic i la senzillesa del blanc i negre, la vida artificial dels éssers en miniatura que ballen en un món imbuït de la imaginació de l’aigua. Una experiència a la cruïlla del teatre, la dansa, el còmic, el cinema d’animació i els videojocs.

El dibuix Acqua Alta – Première pluja és un tauler autònom, en l’extensió de l’univers del llibre, que constitueix la decoració d’una escena de dansa, visible en realitat augmentada. Dissenyat, produït i editat per Adrien M & Claire B, el projecte Acqua Alta explica una història. Una dona, un home, una casa. Una vida quotidiana absurda i divisiva. Però un dia de pluja, la vida es capgira: la pujada de les aigües engoleix la casa en un mar de tinta. La dona rellisca i desapareix. D’ella només en queda el cabell. Vivent. És la història d’una catàstrofe, particular i universal. És la història d’una pèrdua i una recerca. És la història de la por a l’estrany i l’alteritat, i de domar-lo.

A partir de 10 anys Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This