Absurd
25 / 07 / 20 a les 19:30 h · Plaça Vella de Torelló, Torelló

Absurd

Circ Vermut

Uns acomodadors estrafolaris jugaran i escalfaran l’ambient. Sense voler sembla que l’espectacle ja ha començat i van passant dis-ciplines i gags d’humor absurd. Coneixem un freak dels aneguets de banyera, que fa equili-bris sobre tubs i fustes. Veiem una demostra-ció de velocípede i uns mètodes peculiars de fer anar les escombres. Una cosa porta a la següent i sense donar massa temps per pen-sar arribem al final de l’espectacle amb una carrera de bicicletes esbojarrada i virtuosa.

La bicicleta acrobàtica, la roda cyr amb patins i el rul·lo d’equili-bri, són algunes de les tècniques que conformen el show i que faran les delícies de petits i grans. L’humor absurd, que ja és el segell de Circ Vermut, segueix tenint un gran protagonisme en l’espectacle combinant moments impressionants (amb un alt nivell de tècnica de circ), personatges estrafolaris i escenes desastroses de caos que faran que la riallada estigui assegurada!

Per a tots els públics Gratuïta + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This