Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
09 / 07 / 21 a les 22:00 h · Teatre Grec, Barcelona

Fiq ¡Despiértate! – Festival Grec

Groupe Acrobatique de Tanger / Maroussia Diaz Verbèke

Llum, energia, dinamisme fins a l’extrem. Pensareu en aquests conceptes quan vegeu el resultat de la feina del conjunt d’artistes que aplega aquest espectacle. Els van triar després d’audicions per tot el Marroc, gràcies a les quals s’ha creat la companyia que veurem en escena i que posa en comú un seguit de talents que van des de l’acrobàcia tradicional i moderna fins a les danses urbanes, el break-dance o fins i tot el taekwondo i el footfreestyle (futbol d’estil lliure).

Com combinen totes aquestes especialitats acrobàtiques? Al so dels scratchs del conegut discjòquei marroquí DJ Key i envoltats pel món visual de Hassan Hajjaj, un conegut artista i fotògraf a qui es coneix com l’Andy Warhol marroquí i que és autor d’un imaginari visual plenament pop i extensament acolorit. Ho veureu durant una funció que comença amb tons foscos i que acaba convertida en una festa de la llum i el color, una nova mostra de la vitalitat extrema del grup d’artistes, aquest cop sota la direcció de la també acròbata Maroussia Diaz Verbèke.

Interpretació: Najwa Aarras, Mohamed Takel, Samir Lâaroussi, Hamza Naceri, Hammad Benjkiri, Manon Rouillard, Youssef El Machkouri, Tarik Hassani, Hassan Taher, Bouchra El Kayouri, Ayoub Maani, Zhor al Amine Demnati, Ilyas Bouchtaoui, Achraf El Kati, Nora Bouhlala Chacón, DJ Key Posada en escena: Maroussia Diaz Verbèke Ajudantia de la posada en escena: Sanae El Kamouni Acrobàcies: William Thomas / Cie BAM Equilibris i banquina: Basile Narcy, Maxime Solé Concepció de l’escenografia i el vestuari: Hassan Hajjaj Vestuari: Bouchra Salih Direcció tècnica: Cécile Hérault Disseny de la il·luminació: Laure Andurand Creació musical: DJ Key Disseny del so: Joël Abriac Suport tècnic: Marine David Direcció del Groupe Acrobatique de Tanger: Sanae El Kamouni Producció, difusió i desenvolupament: Jean-François Pyka Administració i desenvolupament: Pauline Horteur Logística general i gires: Alexandra Cahen, Clara Aycard Fotografies i concepció gràfica: Hassan Hajjaj

25,00 € / 18,00 € / 12,50 € + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This