Agenda per estar al dia! Agenda per estar al dia!
3r Abrera Circus
28 / 06 / 19 - 30 / 06 / 19 · Tot el dia · Abrera, Abrera

3r Abrera Circus

Vàries companyies

DIVENDRES DIA 28

Un espai de circ per a tota la família. La caravana del circ ha aparcat de nou al pati de l’Escola Ernest Lluch. A l’Abrera Circus, tot és possible. Les activitats estan pensades per a la inclusió de les persones amb diversitat funcional.

18h – 21h INSTAL·LACIÓ EL PÁJARO CARPINTERO

El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, per a infants de 0 a 4 anys. L’espai és ple d’instruments afinats instal·lats sobre diverses estructures que permeten un fàcil accés.

18h – 19.30h TALLER DE CIRC – CIRC A LES GOLFES

A càrrec de la Cia. Los Herrerita. Ser artista de circ per un dia de la mà de professionals del circ, un taller per totes les edats per fer un tast de circ en família. Activitat per a tota la família.

19.30 h – 20.30h ESPECTACLE PIRATES DE CIRC

A càrrec de la Cia. Tot Circ. Els coneguts pallassos “Tastacirc i Tastet” es transformen en autèntics pirates i s’embarquen a la recerca d’un fabulós tresor, acompanyats del simpàtic “Timoner”. Un espectacle amb números d’equilibris, malabars i molt d’humor, que recrea l’imaginari del món dels pirates. Activitat per a tota la família.

DISSABTE DIA 29

18h – 20h INSTAL·LACIÓ SENSORIAL – ESPAI BABY

A càrrec de Les Colomes. Tindrem dos espais sensorials de textures i diferents materials, per la franja de 0-4 anys, i descobrirem el teatre, el circ i el maquillatge de la mà de la Cia. Les Colomes. Puja per primera vegada a un escenari, i disfressa’t per fer-te una foto i emportar-te un record.

18h – 20 INSTAL·LACIÓ TITERETÚ

A càrrec d’Itinerània. Titeretú són 5 mans gegants de titellaire construïdes amb fusta i ferro amb les seves entranyes de mecànica bàsica a la vista. El públic deixarà de ser un simple espectador per convertir-se en el protagonista de la història: el titella! Utilitzant el cos com a única eina, els participants resoldran jocs d’equilibri, precisió i coordinació. Activitat per a tota la família.

18h – 20h INSTAL.LACIÓ- EL LABERINT

A càrrec de Itinerània. El Laberint és una experiència col·lectiva per a totes les edats, capaç de transformar qualsevol espai quotidià (plaça, carrer, parc…) en una trobada lúdica. Una insòlita xarxa de parets transparents, passadissos franquejats per enigmàtiques portes on el que saps i el que fas crearà el teu propi camí. Una instal·lació de gran format que planteja el més excitant repte atemporal. Activitat per a tota la família.

20h – 21h ESPECTACLE ANTIPASTI

A càrrec de la Cia. EQM. L’Antipasti és una modesta parada ambulant de menjar italià, regentada per dos peculiars cuiners: el xef Marcelo Mascarpone i el seu ajudant Pepino. Arribats directament de Napoli, cuinaran pasta, pizzes, faran malabars amb plats, equilibris amb escombres, curses amb Vespa, màgia amb els fogons, música amb les olles… Activitat per a tota la família

DIUMENGE DIA 30

18h – 20h INSTAL·LACIÓ SENSORIAL – ESPAI BABY

A càrrec de Les Colomes. Tindrem dos espais sensorials de textures i diferents materials, per la franja de 0-4 anys, i descobrirem el teatre,el circ i el maquillatge

INSTAL·LACIÓ ENGINYS EKO-POÈTICS

A càrrec de Katakrak. Instal·lació interactiva recomanada per a partir de 6 anys. Cada artefacte és únic i autònom, i tots junts conformen un espai original, lúdic i participatiu. A partir de 6 anys.

INSTAL·LACIÓ L’ANIMALADA

A càrrec de Katakrak. Consta d’una col·lecció original de 25 jocs autònoms de gran format construïts amb materials recuperats, que no volen ser abandonats. A partir de 2 anys.

ESPECTÁCLE THE INCREDIBLE BOX

Amb la Cia. La Tal Més de 150 anys després de la seva estrena, The incredible Box, continua representant-se mantenint el vestuari i l¹escenografia. A partir de 4 anys.

Per a tots els públics Gratuït + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This