12è Festival Esbaiola't
28 / 07 / 19 · Tot el dia · Diverses ubicacions – Esterri d’Àneu, Esterri d'Àneu

12è Festival Esbaiola’t

L’Esbaiola’t, el festival de teatre de les Valls d’Àneu, torna amb una 11a edició plena d’espectacles. Tots els formats, tots els gustos, tots els públics. Si us agrada la muntanya i us agrada el teatre, mireu el programa, que segur que us engresqueu!

Diumenge 28

  • 10:30 – 11:30 LA CIUTAT DE COLOR / TALLER / +6 ANYS / 60 MIN. / PALLER ECOMUSEU
  • 10:30 – 11:30 NO DANSIS SOL! / TALLER / 0 – 18 MESOS / 60 MIN. / SALETA
  • 10:30 – 11:00 PSICODÈLIA PER A XICS / TALLER / +3 ANYS / 30 MIN. / QUADRA ECOMUSEU
  • 10:30 – 12:30 TALLER DE CAPGROSSOS / TALLER / +2 ANYS / 120 MIN. / ESCOLA
  • 11:00 – 14:00 SR. TONET / JOCS / +6 ANYS / RIU
  • 11:00 – 11:30 CERCAVILA / CULTURA POPULAR / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 11:00 – 14:00 ESPAI DE JOC LLIURE / JOCS / 0-8 ANYS / CLOSA
  • 11:00 – 11:35 EL VIATGE DEL RODAMÚSIC / TEATRE I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / PATI
  • 11:00 – 14:00 NAUTILUS / CARRUSEL / 1-5 ANYS / CLOSA
  • 11:00 – 14:00 AUTOMAQUILLATGE / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 11:00 – 14:00 LA PLATGETA DEL FESTIVAL / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 11:15 – 11:45 PSICODÈLIA PER A XICS / TALLER / +3 ANYS / 30 MIN. / QUADRA ECOMUSEU
  • 11:30 – 13:30 L’AQUÒFON MULTICOLOR / TALLER / TOTS PÚBLICS / PLAÇA ESGLÉSIA
  • 12:00 – 14:00 OMBRES PER UN TUB / TOTS PÚBLICS / PALLER ECOMUSEU
  • 12:15 – 13:15 ENCIRCA’T AMB XISQUETA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / RIU
  • 12:15 – 13:15 SOM FANG / TALLER / 9 MESOS – 5 ANYS / 60 MIN. / PISCINES
  • 12:15 – 12:55 BACK 2 CLASSICS / CIRC / +3 ANYS / 40 MIN. / FIRAL
  • 13:00 – 13:30 CERCAVILA DE CAPGROSSOS / CERCAVILA / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 16:15 – 17:15 NO DANSIS SOL! / TALLER / 4 – 6 ANYS / 60 MIN. / SALETA
  • 16:30 – 17:30 LA CIUTAT DE COLOR / TALLER / +6 ANYS / 60 MIN. / PALLER ECOMUSEU
  • 17:00 – 18:00 RELLEU ORGÀNIC / TALLER / +3 ANYS / 60 MIN. / ESCOLA
  • 17:00 – 20:00 NAUTILUS / CARRUSEL / 1-5 ANYS / CLOSA
  • 17:00 – 19:00 SIENTA LA CABEZA / PERFORMANCE INTERACTIVA / TOTS PÚBLICS / 120 MIN. / CARRER MAJOR
  • 17:00 – 20:00 SR. TONET / JOCS / +6 ANYS / RIU
  • 17:00 – 17:35 FICELLE / TITELLES I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / TEATRE
  • 17:00 – 17:35 EL VIATGE DEL RODAMÚSIC / TEATRE I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / PATI
  • 17:00 – 18:00 FUSTA QUE VOLA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / QUADRA CARMA
  • 17:00 – 20:00 ESPAI DE JOC LLIURE / JOCS / 0-8 ANYS / CLOSA
  • 17:00 – 20:00 LA PLATGETA DEL FESTIVAL / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 17:00 – 20:00 AUTOMAQUILLATGE / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 17:30 – 19:30 L’AQUÒFON MULTICOLOR / TALLER / TOTS PÚBLICS / PLAÇA ESGLÉSIA
  • 18:00 – 20:00 OMBRES PER UN TUB / TOTS PÚBLICS / PALLER ECOMUSEU
  • 18:00 – 19:00 ENCIRCA’T AMB XISQUETA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / RIU
  • 18:00 – 18:40 EN PATUFET / TITELLES / 2-5 ANYS / 40 MIN. / SALETA
  • 18:30 – 19:30 BYE BYE, CONFETTI / PALLASSO / +8 ANYS / 60 MIN. / PISTA
  • 18:30 – 19:15 SUPERÀVIT / TEATRE / +9 ANYS / 40 MIN. / PATI
  • 19:00 – 20:00 LA TOTE BAG DE L’ESBAIOLA’T / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / ESCOLA
  • 19:00 – 19:15 ESPERANCETA I PUNT / CABARET PAGÈS / TOTS PÚBLICS / 15 MIN. / ERA ECOMUSEU
  • 19:00 – 19:40 LA FIN DEMAIN / ACROBÀCIA / +5 ANYS / 40 MIN. / TEATRE
  • 19:30 – 20:00 BATUCADA / MÚSICA / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 20:00 – 20:45 TIRAVOL / CIRC / +3 ANYS / 45 MIN. / PISTA
Per a tots els públics Preu segons l'espectacle + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This