12è Festival Esbaiola't
27 / 07 / 19 · Tot el dia · Diverses ubicacions – Esterri d’Àneu, Esterri d'Àneu

12è Festival Esbaiola’t

L’Esbaiola’t, el festival de teatre de les Valls d’Àneu, torna amb una 11a edició plena d’espectacles. Tots els formats, tots els gustos, tots els públics. Si us agrada la muntanya i us agrada el teatre, mireu el programa, que segur que us engresqueu!

Dissabte 27

  • 10:30 – 11:30 LA CIUTAT DE COLOR / TALLER / +6 ANYS / 60 MIN. / PALLER ECOMUSEU
  • 10:30 – 12:30 TALLER DE CAPGROSSOS / TALLER / +2 ANYS / 120 MIN. / ESCOLA
  • 10:30 – 11:30 FUSTA QUE VOLA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / QUADRA CARMA
  • 10:30 – 11:30 NO DANSIS SOL! / TALLER / 0 – 18 MESOS / 60 MIN. / SALETA
  • 11:00 – 14:00 AUTOMAQUILLATGE / / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 11:00 – 14:00 LA PLATGETA DEL FESTIVAL / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 11:00 – 14:00 ESPAI DE JOC LLIURE / JOCS / 0-8 ANYS / CLOSA
  • 11:00 – 11:30 CERCAVILA / CULTURA POPULAR / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 11:00 – 14:00 L’ESTRANY VIATGE DEL SR. TONET / JOCS / +6 ANYS / RIU
  • 11:00 – 14:00 NAUTILUS / CARRUSEL / 1-5 ANYS / CLOSA
  • 11:00 – 11:45 PLOUF ET REPLOUF / TITELLES I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / JARDÍ
  • 11:30 – 13:30 L’AQUÒFON MULTICOLOR / TALLER / TOTS PÚBLICS / PLAÇA ESGLÉSIA
  • 12:00 – 14:00 OMBRES PER UN TUB / TOTS PÚBLICS / PALLER ECOMUSEU
  • 12:15 – 13:15 SOM FANG / TALLER / 9 MESOS – 5 ANYS / 60 MIN. / PISCINES
  • 12:15 – 13:10 ADÉU, PETER PAN / TITELLES / +5 ANYS / 55 MIN. / TEATRE
  • 12:15 – 12:50 EL VIATGE DEL RODAMÚSIC / TEATRE I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / PATI
  • 12:15 – 13:15 ENCIRCA’T AMB XISQUETA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / RIU
  • 13:00 – 13:30 CERCAVILA DE CAPGROSSOS / CERCAVILA / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 17:00 – 20:00 L’ESTRANY VIATGE DEL SR. TONET / JOCS / +6 ANYS / RIU
  • 17:00 – 18:00 NO DANSIS SOL! / TALLER / 18 MESOS – 3 ANYS / 60 MIN. / SALETA
  • 17:00 – 20:00 NAUTILUS / CARRUSEL / 1-5 ANYS / CLOSA
  • 17:00 – 20:00 AUTOMAQUILLATGE / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 17:00 – 18:00 LA CIUTAT DE COLOR / TALLER / +6 ANYS / 60 MIN. / PALLER ECOMUSEU
  • 17:00 – 20:00 LA PLATGETA DEL FESTIVAL / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 17:00 – 17:40 BACK 2 CLASSICS / CIRC / +3 ANYS / 40 MIN. / FIRAL
  • 17:00 – 18:00 RELLEU ORGÀNIC / TALLER / +3 ANYS / 60 MIN. / ESCOLA
  • 17:00 – 17:30 PSICODÈLIA PER A XICS / TALLER / +3 ANYS / 30 MIN. / QUADRA ECOMUSEU
  • 17:00 – 17:35 FICELLE / TITELLES I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / TEATRE
  • 17:30 – 19:30 L’AQUÒFON MULTICOLOR / TALLER / TOTS PÚBLICS / PLAÇA ESGLÉSIA
  • 17:45 – 18:15 PSICODÈLIA PER A XICS / TALLER / +3 ANYS / 30 MIN. / QUADRA ECOMUSEU
  • 18:00 – 20:00 SIENTA LA CABEZA / PERFORMANCE INTERACTIVA / TOTS PÚBLICS / 120 MIN. / CARRER MAJOR
  • 18:00 – 19:00 ENCIRCA’T AMB XISQUETA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / RIU
  • 18:30 – 19:10 EN PATUFET / TITELLES / 2-5 ANYS / 40 MIN. / SALETA
  • 18:30 – 20:30 OMBRES PER UN TUB / / TOTS PÚBLICS / PALLER ECOMUSEU
  • 19:00 – 19:35 EL VIATGE DEL RODAMÚSIC / TEATRE I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / PATI
  • 19:00 – 19:40 LA FIN DEMAIN / ACROBÀCIA / +5 ANYS / 40 MIN. / TEATRE
  • 19:00 – 20:00 REPORTERS DE L’ESBAIOLA’T / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / QUADRA CARMA
  • 19:00 – 20:00 LA TOTE BAG DE L’ESBAIOLA’T / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / ESCOLA
  • 19:40 – 19:55 ESPERANCETA I PUNT / CABARET PAGÈS / TOTS PÚBLICS / 15 MIN. / ERA ECOMUSEU
  • 20:00 – 20:40 SUPERÀVIT / TEATRE / +9 ANYS / 40 MIN. / PATI
  • 20:15 – 21:00 TIRAVOL / CIRC / +3 ANYS / 45 MIN. / PISTA
  • 20:30 – 21:00 BATUCADA / MÚSICA / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 21:30 – 22:30 BYE BYE, CONFETTI / PALLASSO / +8 ANYS / 60 MIN. / PISTA
  • 22:00 – 23:00 CORREFOC / CULTURA POPULAR / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 22:00 – 00:30 DIMENSIÓ B31: PAISATGES SONORS / TOTS PÚBLICS / QUADRA GALLIMÓ
  • 23:00 – 23:55 AMOUR / TEATRE / +6 ANYS / 55 MIN. / FIRAL
Per a tots els públics Preu segons l'espectacle + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This