12è Festival Esbaiola't
26 / 07 / 19 · Tot el dia · Diverses ubicacions – Esterri d’Àneu, Esterri d'Àneu

12è Festival Esbaiola’t

L’Esbaiola’t, el festival de teatre de les Valls d’Àneu, torna amb una 11a edició plena d’espectacles. Tots els formats, tots els gustos, tots els públics. Si us agrada la muntanya i us agrada el teatre, mireu el programa, que segur que us engresqueu!

Divendres 26

  • 10:30 – 11:00 PSICODÈLIA PER A XICS / TALLER / +3 ANYS / 30 MIN. / QUADRA ECOMUSEU
  • 10:30 – 12:30 TALLER DE CAPGROSSOS / TALLER / +2 ANYS / 120 MIN. / ESCOLA
  • 11:00 – 14:00 ESPAI DE JOC LLIURE / JOCS / 0-8 ANYS / CLOSA
  • 11:00 – 14:00 LA PLATGETA DEL FESTIVAL / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 11:00 – 14:00 SR. TONET / JOCS / +6 ANYS / RIU
  • 11:00 – 14:00 AUTOMAQUILLATGE / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 11:00 – 11:40 EN PATUFET / TITELLES / 2-5 ANYS / 40 MIN. / SALETA
  • 11:00 – 14:00 NAUTILUS / CARRUSEL / 1-5 ANYS / CLOSA
  • 11:15 – 11:30 PSICODÈLIA PER A XICS / TALLER / +3 ANYS / 30 MIN. / QUADRA ECOMUSEU
  • 11:30 – 13:30 L’AQUÒFON MULTICOLOR / TALLER / TOTS PÚBLICS / PLAÇA ESGLÉSIA
  • 12:15 – 13:10 ADÉU, PETER PAN / TITELLES / +5 ANYS / 55 MIN. / TEATRE
  • 12:15 – 13:15 ENCIRCA’T AMB XISQUETA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / RIU
  • 12:15 – 13:15 NO DANSIS SOL! / TALLER / 18 MESOS – 3 ANYS / 60 MIN. / SALETA
  • 12:15 – 13:15 SOM FANG / TALLER / 9 MESOS – 5 ANYS / 60 MIN. / PISCINES
  • 13:00 – 13:30 CERCAVILA DE CAPGROSSOS / CERCAVILA / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 17:00 – 20:00 NAUTILUS / CARRUSEL / 1-5 ANYS / CLOSA
  • 17:00 – 20:00 LA PLATGETA DEL FESTIVAL / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 17:00 – 20:00 AUTOMAQUILLATGE / TOTS PÚBLICS / CLOSA
  • 17:00 – 20:00 L’ESTRANY VIATGE DEL SR. TONET / JOCS / +6 ANYS / RIU
  • 17:00 – 20:00 ESPAI DE JOC LLIURE / JOCS / 0-8 ANYS / CLOSA
  • 17:00 – 18:00 RELLEU ORGÀNIC / TALLER / +3 ANYS / 60 MIN. / ESCOLA
  • 17:00 – 17:30 CERCAVILA / CULTURA POPULAR / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 17:00 – 18:00 REPORTERS DE L’ESBAIOLA’T / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / QUADRA CARMA
  • 17:00 – 17:35 FICELLE / TITELLES I MÚSICA / +3 ANYS / 35 MIN. / TEATRE
  • 17:30 – 19:30 L’AQUÒFON MULTICOLOR / TALLER / TOTS PÚBLICS / PLAÇA ESGLÉSIA
  • 18:00 – 19:00 ENCIRCA’T AMB XISQUETA / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / RIU
  • 18:00 – 20:00 SIENTA LA CABEZA / PERFORMANCE INTERACTIVA / TOTS PÚBLICS / 120 MIN. / CARRER MAJOR
  • 18:45 – 20:00 ESPERANCETA I PUNT / CABARET PAGÈS / TOTS PÚBLICS / 15 MIN. / ERA ECOMUSEU
  • 19:00 – 19:40 LA FIN DEMAIN / ACROBÀCIA / +5 ANYS / 40 MIN. / TEATRE
  • 19:00 – 20:00 LA CIUTAT DE COLOR / TALLER / +6 ANYS / 60 MIN. / PALLER ECOMUSEU
  • 19:00 – 20:00 LA TOTE BAG DE L’ESBAIOLA’T / TALLER / +5 ANYS / 60 MIN. / ESCOLA
  • 19:15 – 19:45 HEART WASH / DANSA / +5 ANYS / 35 MIN. / FIRAL
  • 20:00 – 20:45 ROJO ESTÁNDAR / CIRC I DANSA / +5 ANYS / 45 MIN. / PISTA
  • 20:00 – 20:40 SUPERÀVIT / TEATRE / +9 ANYS / 40 MIN. / PATI
  • 20:30 – 21:00 BATUCADA / MÚSICA / TOTS PÚBLICS / 30 MIN. / CARRER MAJOR
  • 21:30 – 22:30 BYE BYE, CONFETTI / PALLASSO / +8 ANYS / 60 MIN. / PISTA
  • 22:00 – 00:30 DIMENSIÓ B31: PAISATGES SONORS / TOTS PÚBLICS / QUADRA GALLIMÓ
  • 23:00 – 00:00  CONTROL FREAK / HUMOR I TECNOLOGIA / +6 ANYS / 60 MIN. / FIRAL
Per a tots els públics Preu segons l'espectacle + informació i opinions
Carregant mapa...
Telèfon: · Web:

Pin It on Pinterest

Share This