Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
9 / 11 / 15

Tut-Turutut la princesa!, de La Bleda

“L’actriu-pallassa Helena Escobar fa una paròdia del món de les princeses de color rosa i munta un viatge imaginari per trobar un tresor que ha perdut o que li han pispat i que es pensava que tenia ben guardat en un bagul. En la línia de l’espectacle de clown en solitari, Helena Escobar no necessita gaire parafernàlia per crear el món fantàstic en el qual fa entrar els petits espectadors.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 09/11/15

Llegeix la crítica completa a:


A destacar moments molt divertits (de vegades pels infants, de vegades pels adults, sovint per a tots dos) com quan fa de soldat, i altres molt teatrals, dit sigui de pas, molt necessaris per a mantenir l’atenció en un espectacle unipersonal, que, amb tot, se’n surt prou bé, i especialment veient la reacció dels petits espectadors.”

Autor: Josep Maria Viaplana

Data: 29/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 


“Pallassa de cap a peus, a ‘Tut-Turutut la princesa!’ apareix vestida de rosa, amb brillants i llacets per tot arreu i amb un posat de fleuma que li va rebé per mofar-se de tot plegat.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 26/04/14

Llegeix la crítica completa a:

 


 

 1. sonia Says: 23/04/2015 13:37

  La Bleda estupenda com sempre, gran pallassa en versió moderna. Espectacle per petits i grans que et fa passar una molt bona estona. Només amb les cares ja et pixes. Ens va encantar als 5.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This