Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
17 / 09 / 15

Pinocchio, figlio di Geppetto, de la Companyia de Comediants La Baldufa

Després de veure el Pinotxo de La Baldufa, amb un teatre a vessar i amb uns fervents aplaudiments al final, mostra de l’entusiasme despertat entre els professionals assistents, un es fa consideracions, podríem dir, de dues menes: les que fa a la forma i al contingut.

Autor: Josep Maria Viaplana

Data: 24/02/15

Llegeix la crítica completa a Jovespectacle.cat


“La Baldufa és una companyia molt interessant per la valentia en enfrontar temes controvertits en el teatre familiar i per l’artesania escenografica en què ho trasllada a escena. ‘Pinocchio’ no es queda curt, certament en el desplegament de mitjans a l’escenari, construint i transformant l’espai amb dos mòduls que van movent i el seu habitual joc de llums (ombres, projeccions…) ben rudimentàries i alhora eficaces.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 12/09/15

Llegeix la crítica completa a:

 


“La Baldufa parteix del popular conte de Collodi  per aixecar una immensa fantasia que barreja el bo i millor de diferents tradicions de les arts escèniques. Teatre d’ombres, titelles de fil, màscares… el pòsit d’una llarga tradició és el punt de partida per bastir un espectacle contemporani.

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 15/09/15

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This