Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
12 / 09 / 18

Hippos, de Zum Zum Teatre i Quim Bigas

“Zum Zum Teatre ha comptat amb el coreògraf Quim Bigas per muntar una peça que, amb el temps, jugarà a favor de la demanda a la diversitat. D’entrada, cal celebrar aquestes aventures de companyies de teatre familiar que proven d’entrar a nous camps de la mà d’altres professionals. Que els creadors no s’estanquin en allò que dominen i, alhora, que es creïn nous punts de diàleg.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 7/9/2018

Llegeix la crítica completa:

—————————————————————————————————————————

“… para los más pequeños serán tres hipopótamos bailando o revolcándose por el suelo, pero los mayores leerán la capa más interna, aquella que nos habla de la diferencia, de la tolerancia, del encaje en la sociedad de aquellos que se salen de la norma. En definitiva de que todas las identidades son igual de válidas independientemente de la etiqueta que las queramos poner.”

————————————————————————————————————————-

“ … tres enormes hipopòtams ocupen la plaça del Carme i es posen a ballar desaforadament. Així de simple i amb aquesta grandesa. Fàcil de visualitzar: quilos de presència, uns vestits blaus enormes, de cara simpàtica i aspecte bondadós, que gaudeixen de valent amb moviments descontrolats i gens tècnics (per entendre’ns) però plens de tendresa: coneixió màgica amb la qual es posen el públic a la butxaca, de totes les edats.”

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This