Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
15 / 11 / 17

El vestit POP de l’Emperador, de La Roda Produccions

“La Roda Produccions ha incidit de nou en adaptar una història clàssica i prou coneguda al seu estil, clarament desenfadat i amb molta música. Per aquells que hagueu vist el seu Aladdin, dir-vos que aquest ‘vestit pop’ és un espectacle molt més en clau familiar, divertit en tot moment, i potser no tant per a un públic adolescent, i per descomptat, sense ‘història d’amor’.”

Autor: Josep M. Viaplana

Data: 12/11/17

Llegeix la crítica completa a:


“En aquest Vestit de l’emperador tot queda fora de quadre, inexplicablement. Són divertides les perruques i la trama paral·lela de la Fashion Week. També està ben trobat crear un personatge antagònic, el comte de Milà, que competeix en fama i likes a les xarxes socials. Però la troballa no arriba a bon fi perquè no està ben travada la trama. Hi ha excessives pauses en els canvis d’escena (inexplicables amb la traça que ha demostrat la companyia en anteriors títols), fils argumentals que es queden penjats sense que es justifiqui mínimament.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 02/11/17

Llegeix la crítica completa a:


“Un musical adreçat a nens i joves, i per aquells que mai renunciem a aquella part infantil que portem dins.”

Autora: Neus Mònico

Data: 30/10/17

Llegeix la crítica completa a: Teatre Barcelona


“La versió d’aquest muntatge musical de La Roda Produccions no passa per alt aquesta interpretació del conte i per això es permet una mena de moralitat final en la qual els protagonistes expliquen quina és la lliçó que se n’ha tret de l’espectacle. Cal tenir en compte, però, que el muntatge en fa una versió molt lliure, actualitzada, adaptada als nous mitjans que reben els espectadors més joves i caracteritzada per l’acoloriment de l’escenografia i el vestuari, molt d’acord amb la influència de l’audiovisual, i marcat per la banda sonora que té un paper important dins de la trama.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 29/10/17

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This