Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
31 / 10 / 17

Escargots, de Slow Olou

“Toti Toronell i Pere Hosta són aquí dos pallassos de poques paraules. Com a molt, d’algun so. S’expressen a través del gest, estudiadíssim, i d’un humor absurd que descol·loca. […] han engegat el projecte comú Slow Olou que promet llargues (i leeentes!) estones de diversió. Seves i dels qui contemplin estupefactes tot el que arriben a fer sense pocs ni gens motius. Perquè és precisament des del no res d’on parteixen, fregant el desconcert, estirant el surrealisme, recreant-se en un univers paral·lel on tot va a un altre ritme i pren un altre sentit. El seu.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 23/10/17

Llegeix la crítica completa a:


“A Fira Mediterrània arrenquen un nou projecte a partir dels seus dos clowns i la voluntat de treballar a partir de la lentitud. Amb la mascota del caragol fan un divertit cant a l’slow life. Toronell segueix treballant bricolatge a casa i es nota en la construcció de dispositius i closques de caragol de fusta, que sempre amaguen alguna sorpresa. Són uns caragols entusiastes, enamorats del que fan.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 07/10/17

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This