Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
13 / 10 / 16

CorRoc, d’Escarlata Circus

“Perquè donant vida als cors de pedra, fent-los ballar o fer equilibris, explicant-nos la seva remota procedència o projectant-los en recargolats sistemes de miralls… dels nostres cors brolla una emoció que els fa bategar fort. S’ha de veure, s’ha de viure aquesta experiència teatral -ara que tot són “experiències”!- tan antiga i tan fresca i vívida alhora.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 09/10/16

Llegeix la crítica completa a:


“El text és tot un poema que la Bet va desgranant amb accent didàctic i que és molt ben acceptat i comprès pel públic més petit. I a més, és ple d’humor. CorroC està construït amb imaginació, poesia i teatre visual.”

Autora: Teresa Bruna

Data: 16/05/16

Llegeix la crítica completa a:


“El recorregut a les fosques per un espai no convencional (una antiga fàbrica o una església… a cada municipi troben l’escenari escaient), la combinació de llenguatges artístics i la intriga per veure cap a on anirà tot plegat se sumen a l’empatia de la guia per generar interès –i les sempre divertides i oportunes intervencions de l’ajudant– i propicien que el públic participi sense reserves, vivint l’experiència gairebé en família. […] 90 minuts de recerca, d’experimentació, de connexió emocional individual i col·lectiva per aprendre, pensar, sentir i, també, per saber si teniu el cor petrificat.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 06/05/16

Llegeix la crítica completa a:


“L’exposició no es limita a aquestes pedres sinó que arriben transformades, manipulades per vestir diferents capítols d’aquesta exposició que podria sembla de geologia però, en realitat, correspon més a una manera d’entendre la vida i la Natura, explicada a través dels rocs. Les pedres els parlen i ells les fan dringar amb la seva poesia feréstega i el seu univers de fuets i punyals.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 09/04/16

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This