Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
4 / 12 / 17

Molsa, de Thomas Noone Dance

“La companyia Thomas Noone Dance ha sabut condensar en un espectacle familiar de durada breu (45 minuts) allò més essencial de la sensible història de David Cirici (Barcelona, 1954) i n’ha resultat un espectacle altament narratiu que s’explica amb molt poques paraules i que deixa que siguin els moviments coreogràfics de cada escena i els titelles gegants de Martí Doy, manipulats pels mateixos ballarins, els que complementin el relat.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 03/12/17

Llegeix la crítica completa a:


“La dificultat de la companyia és com expressar el matís de la novel·la infantil amb el moviment. Per això, s’han servit d’un narrador. […] La novel·la també s’il·lustra amb unes projeccions puntuals molt gràfiques i que, sense infondre por, sí que conviden a un cert respecte i angúnia per a l’acció posterior. Finalment, els ballarins. Evidentment, han de ser uns personatges molt versàtils. […] Per això, se serveixen d’uns titelles tous, dinàmics, que donen molta acció al joc. Per als personatges secundaris, opten per a altres tipus de titelles, de mig cos, amb el que poden utilitzar les seves cames per al ball. La música ambienta amb universos ben dispars”.

Autor: Jordi Bordes

Data: 28/11/17

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This