Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
11 / 12 / 18

Libel·lula, de Cia. Toti Toronell

“Toti Toronell porta la poesia del clown a l’extrem dels orígens del teatre de barraca, al cinema mut, a la màgia dels autòmats, a la complicitat amb els que ja han deixat la infantesa per arribar millor als que encara hi estan en plena bombolla.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 12/11/18

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Toti Toronell ha aconseguit “l’encara més difícil” en el seu petit circ: ha fet de la paraula libèl·lula -que, segons ell, no significa res però t’omple la boca- faci referència a un emocionant espectacle de pallassos que quedarà per sempre més en la memòria sentimental dels qui hem tingut el privilegi de gaudir-lo.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 08/04/17

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Toronell vola més alt que la simple patacada i el gag fàcil de la caiguda. La canalla riu, pe`ro els seus pares, el doble. Segurament, la raó és que és un clown que mostra el seu posat més infantil des de la seva maduresa. I, aquesta contradicció, dóna molt bon resultat per a la sorpresa dels joves i adults. “

Autor: Jordi Bordes

Data: 12/9/16

Llegeix la crítica completa a:

 


“Ja es veu a venir –i per això no pequem de filtració– que en algun moment o altre premerà aquell botó on hi diu “no tocar fins al final” (el misteri és quan i què passarà!) i que no tot sortirà com estava previst, però se les empesca per oferir el millor a un públic que no para de riure per més coneguts o essencialment quotidians que siguin els números. Escenes com aquestes només s’aconsegueixen quan es conceben des de la simplicitat i es resolen amb la gràcia i el talent de qui domina el terreny i sap arreplegar amb astúcia les espontaneïtats que brinda l’espectador –beneïda sigui la innocència dels petits i la vergonya dels més grans!”

Autora: Núria Cañamares

Data: 02/05/16

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This