Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
29 / 11 / 17

Blink Flash Duncan, de Mercat de les Flors i Associació Blink Flash

“Ara apareix una lluna, hi ha una pluja d’estels o voleien uns núvols. Ara entren a dins d’una cova acompanyats de l’eco o veuen com pren vida la ballarina d’una caixeta de música. Amb imatges, llums i melodies els regalen una continuïtat d’escenes pures, toves, belles, suaus, on a través dels ulls, el cos i l’ànima de la protagonista els infants desperten els seus sentits i, sobretot, les seves emocions i vincle amb les arts escèniques.

Autora: Núria Cañamares

Data: 24/11/17

Llegeix la crítica completa a:


“… la connexió  amb la canalla és contínua. Perquè les imatges els són suggerents i màgiques (tot i la seva simplicitat tècnica) i perquè la mirada és sempre cap a ells. El treball acaba amb una festa, repartint cors de colors i llençant-los al vol com si fossin tendres fulles de tardor. Un joc senzill, però efectiu, suggerent, que manté la curiositat i que la redimeix quan per fi s’accedeix a l’escena.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 15/11/17

Llegeix la crítica completa a:

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This