24 / 08 / 16

Amour, de Marie de Jongh

“La senzillesa aparent de l’anècdota combinada amb l’elegància de la posada en escena fan d’aquest ‘Amour’ un espectacle per veure en família i obrir-se a reflexionar sobre l’autèntica naturalesa de l’amor.”

Autora: Iolanda G. Madariaga

Data: 23/07/16

Llegeix la crítica completa a:


“La màscara neutra expressa quan el cos es vincla. Quan les gesticulacions són mesurades. Quan hi ha darrere una intenció més enllà del de voler fer veure que és possible comunicar sense dir ni un mot ni poder utilitzar l’expressió del rostre propi. La companyia Marie de Jongh permet un preciós viatge de sentiments amb una divertida arrenca i un tendre final (que no es pot desvetllar). En el fons, parla, efectivament, dels diferents amors que hi pot haver en tota una vida.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 18/07/16

Llegeix la crítica completa a:


“Una auténtica joya escénica. Son 52 minutos de precisión artística, sin un segundo de más, sin un segundo de menos. Un hermosísimo canto al amor, a la curiosidad, a la comprensión, al amar dando, al vivir haciendo. Un espectáculo visual, sin palabras, capaz de emocionar a niños-as (desde los 7-8 años), jóvenes, adultos y veteranos, solteros, padres y abuelos, sin problemas de idiomas, ni fronteras. Va directo al sentimiento y lo hace de forma limpia, sin trucos, vital y amorosamente.”

Autor: Ferran Baile

Data: 13/07/16

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This