Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
4 / 08 / 15

Faboo, d’Escena Creativa

“Espectacle visual caracteritzat per la seva simplicitat i expressivitat, que estimula la imaginació de nens i adults. Es tracta d’una posada en escena poc habitual i novedosa que utilitza un llenguatge universal de gestos i sons capaç de captivar espectadors de qualsevol edat.”

Autor: Ferran Baile

Data: 01/07/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Tot molt tendre i blanc (en tots els sentits) i entenedor a través de les emocions bàsiques. Recomanable a partir d’una edat molt primerenca, també per la grandària del titella resultant […], que ens expressa multitud de coses. La veritat, una petita delícia, especialment per als més petits.

Autor: Josep Maria Viaplana

Data: 27/02/15

Llegeix la crítica completa a Jovespectacle.cat


“El format de l’espectacle recorda molt un encadenat de capítols de la sèrie televisiva ‘Mic’, però sense una voluntat pedagògica tan naïf. La companyia, i aquí discrepo, situa la franja d’edat a partir dels 5 anys,  però en la funció que jo he vist, la majoria eren nens i nenes de 3 anys i han xalat d’allò més. De fet, no han parat de dir-hi la seva.”

Autor: Víctor Giralt

Data: 04/07/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“Faboo podria ser un personatge genial de televisió. Com un MIC d’avui. O un senyor Cordills de fa vàries dècades. És un ésser misteriós que pot aixecar por d’entrada però que de seguida es revela juganer, empàtic, imaginatiu. El que més sorprèn als pares és la sorpresa de l’artilugi (com es fa la manipulació) i com la part superior d’un bidó pot ser tant expressiu, només arquejant les cames.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 06/07/15

Llegeix la crítica completa a:

 

 


“La successió d’escenes juntament amb el triple llenguatge universal que utilitza –l’expressivitat, el teatre d’objectes i l’onomatopeic propi d’un nadó (això sí, políglota, ja que xampurreja el català, el castellà i l’anglès!)– el fa ideal per mantenir un primer contacte, senzill però de qualitat, amb les arts escèniques. La música i l’austeritat de la posada en escena arrodoneixen una proposta que treu rendiment al “menys és més”.” 

Autor: Núria Cañamares

Data: 07/07/15

Llegeix la crítica completa a:

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This