Crítiques la veu dels professionals Crítiques la veu dels professionals
4 / 11 / 16

Patatu, d’Únics Produccions

“El ritme escènic manté en actiu els petits espectadors perquè pensa molt en ells i els arrossega amb els personatges que ja coneixen, amb els intermedis musicals i amb la presència dels éssers fantàstics del món d’en Patatu, a més, esclar, de les reaccions clownesques que té.”

Autor: Andreu Sotorra

Data: 04/12/14

Llegeix la crítica completa a:


“Una de les dificultats de traslladar un èxit editorial a escena és no trair la imatge que els lectors tinguin dels seus personatges imaginats. En el cas de Patatu, traslladar aquest pallasso rural a carn i óssos, significa dotar-li d’un cos específic, una veu, un ritme en el parlar i en el moure’s… que es resol prou bé gràcies a les convencions teatrals.”

Autor: Jordi Bordes

Data: 22/07/14

Llegeix la crítica completa a:


“Si agafem una mica d’Els barrufets, Harry Potter, Les Tres Bessones, la campaneta d’en Peter Pan i altres creacions de la factoria Disney, ho nodrim d’un fil argumental afegint-hi un polsim d’imaginació i ho barregem tot ben barrejat… puff! tenim ‘Patatu’. […] Aventures, molta disfressa, música i màgia.”

Autora: Núria Cañamares

Data: 22/07/14

Llegeix la crítica completa a:


“Impactant Aina Quiñones, de 12 anys, una de les nenes d’ ‘Els miserables’ al BTM.  Menuda  (figura que el mag Martí, el personatge que encarna, té 7 anys) però d’immens talent. El seu domini del ‘tempo’, tan en diàlegs com en fragments cantats i ballats, és pura delícia. Animal d’escenari.”

Autor: Víctor Giralt

Data: 21/07/14

Llegeix la crítica completa a:


“Entre els seus principals al·licients estan les músiques i cançons de Juan Flores, P.J. Hermosilla i Marcel Botella, la potent i deliciosa interpretació d’Aina Quiñones (una nena de 12 anys, experimentada actoral i musicalment a Los Miserables, que dóna vida al petit mag Martí), la sorpresa filmada de veure com a protagonistes del Congrés de Mags als autèntics il·lusionistes (Juan Tamariz, Mag Lari, Antonio Díaz-Mago Pop, Màgic Andreu, Joana Andreu i Selvin) i a la pròpia autora l’actriu Àngels Bassas gaudint dins l’escenari donant vida a la Bruixíssima Malèvola.”

Autor: Ferran Baile

Data: 20/07/14

Llegeix la crítica completa a:

 

 

Comments are closed.

  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

    Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

        

Pin It on Pinterest

Share This