Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Vols conèixer millor les companyies i espectacles? Yoshi Hioki / Gonzalo Castellanos Megías
Pon-poko (Yoshi)

Yoshi Hioki és pintor i narrador resident a Barcelona des de 1991. Desenvolupa diverses activitats com a conferenciant i docent de les activitats culturals per al Museu Etnològic de Barcelona i la Casa Àsia. Des de sempre li fascinava llegir i escoltar els contes, però la trobada amb la brillant narradora mexicana, Martha Escudero, el va empènyer al món d’aquest espectacle.

Així, des del 1999 es dedica a contar principalment contes, mites, llegendes i relats literaris de totes les èpoques del seu país, el Japó. Ha narrat per tot Catalunya, Galícia, València, Cadis, Oviedo, Bilbao, Granada, Madrid, Alacant, Tenerife, Gran Canària, Pamplona, Guadalajara, Zamora, Logronyo, Sevilla, Osca i el Brasil, en maratons de contes, simposis, festivals, i en biblioteques, museus, bars, teatres, etc.

Yoshi Hioki sent com a complementàries les seves activitats narratives i pictòriques: Neu, pluja i una flor de camèlia Els contes japonesos són pintures fetes per les paraules i el silenci. Pintures que reflecteixen l’alegria i la tristesa de la vida mateixa”.

Espectacles

Pon-poko, Japó-poko A partir de 3 anys Música i contes 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This