Xicana

Artista formada en un ampli ventall d’arts escèniques: circ, pantomima, titelles, comèdia de l’art, òpera xinesa i màgia. Fundadora de l’Associació Cultural A Xanques i Barranques i de la Companyia Xicana.

Sempre ha tingut contacte amb la màgia i, ja el 1993, ofereix un espectacle propi de màgia infantil. Però, és des del 2007, que la màgia s’ha convertit en la seva passió i base principal dels seus espectacles, especialitzant-se en màgia infantil i Cartomàgia (màgia de prop) amb Gabi Pareras.

És sòcia de la S.E.I. (Societat Espanyola d’Il·lusionisme) i l’ACAI (Societat Catalana d’Il·lusionisme).

FIRES I FESTIVALS EN QUÈ HEM PARTICIPAT

Festival de Dames Màgiques de Terrassa, Festival de màgia de Córdoba, Festival Arts Escèniques AMA de Palma de Mallorca, Festival de Pallasses d’Andorra, Festival de Pallassos de Cornellà, Festival de màgia l’Impossible de la Canonge, Festival Teatre Màgic de Tarragona, Festival de màgia de Vitòria, Festival Magiclown, Festival de màgia de Santa Susanna, Festiclown, GlaukerFestival (Suïssa), Paderborn (Alemanya), Pflasterzauber Festival (Alemanya)

Espectacles

Xicana Per a tots els públics Màgia i clown 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This