Naps & Cols

Barcelona
La literatura infantil ens ha omplert durant anys i panys de la idea de que les princeses necessiten ser rescatades d’algun mal, els prínceps són valents i blaus i que quan prínceps i princeses es troben viuen feliços i mengen anissos. Una perpetuació dels mites de l’amor romàntic que amb el cinema, la televisió  i les noves tecnologies arrelen de manera encara més forta en nosaltres.
Però, i què passa quan no volem ser rescatades, ni blaus, ni valents ni menjar anissos? Què passa quan encara no sabem què volem ser ni fer exactament? Com podem construir relacions benestants i igualitàries que ens ajudin a créixer i ampliar les nostres expectatives i no que els coartin i ens limitin?
Amb aquesta idea que neix dels contes tradicionals per crear una princesa diferent i rebel, amb molt d’humor i molta música creem aquesta història amb una nova princesa per a tota una nova generació. Es tracta d’un espectacle que pretén entretenir i dur la reflexió a l’aula, per valorar com podem crear relacions igualitàries i benestants.

Espectacles

Lila, una princesa diferent A partir de 3 anys Teatre 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This