Mima Teatre neix d’una il·lusió, moltíssimes ganes i un somni fet realitat. Som tres actrius formades en art dramàtic a diverses escoles com el Timbal, la Nancy Tuñón i la Memory entre moltes altres. El 2015 ens vam consolidar com a companyia arran d’un projecte teatral comú que va ser l’inici de tot.

Des d’aleshores hem creat diversos espectacles infantils i familiars que anem rodant amunt i avall, amb l’objectiu d’acostar el teatre als més petits. Són espectacles amb molt d’humor i música amb els que pretenem arrencar somriures als petits, però també als acompanyants més grans. Així ens ho passem d’allò més bé tots plegats!

Som unes apassionades de la nostra professió a la qual dediquem tots els nostres esforços i les nostres il·lusions. El nostre objectiu principal és transmetre al públic aquesta passió i que gaudeixi tant com nosaltres d’aquest meravellós món anomenat «TEATRE».

Espectacles

Plash Tik Boom Per a tots els públics Teatre 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This