Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Factoria Mascaró

Som un grup polièdric que ens movem en un model 4D: escena, dansa, tradició i contemporaneïtat.

Sis ballarins de diferents edats i experiències, units per fer allò que sentim i volem: ballar, mostrar i evolucionar en el llenguatge de la dansa.

Factoria Mascaró és un col·lectiu dirigit per Joan Serra i Vilamitjana i Joaquim Serra i Puigvendrelló, ballarins i coreògrafs d’àmplia coneixença de la dansa tradicional.

El col·lectiu obre una nova línia d’espectacle, experimentant noves formes d’expressió del ball i lligant les propostes amb la quotidianitat i la gestualitat d’avui. Conservant les fonts de la dansa popular i tradicional, recerca sense concessions ni complexos noves propostes de posada en escena amb espectacles dirigits a adults i, també, al públic infantil i familiar. Vol fer arribar les seves propostes al màxim públic possible i evolucionar en aquest llenguatge.

Els seus espectacles s’han vist en diferents festivals de Catalunya, de la resta d’Espanya i d’Europa; en les campanyes de Les escoles al Palau i L’Auditori: Educa; en la Dansa a les Escoles de l’Institut d’Educació de Barcelona; en la campanya de l’O.D.A. de la Diputació de Barcelona; en accions específiques fetes “a mida” per a esdeveniments puntuals (inauguracions, presentacions…); i en col·laboració amb grups de teatre, de música i altres companyies de dansa.

Espectacles

Silenci... Dansa Per a tots els públics Dansa 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
L'estrella que volia tenir cua Per a tots els públics Dansa 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This