Ensemble Una Cosa Rara

L’Ensemble Una Cosa Rara neix amb l’esperit teatral de l’òpera buffa i amb la voluntat d’oferir concerts on la qualitat musical vagi acompanyada d’un ambient divertit i un interès de divulgació musical. És per això que agafem prestat com a nom el títol d’una òpera buffa de gran èxit del compositor valencià del segle XVIII Vicent Martín i Soler.

Hem fet concerts arreu de l’Estat espanyol, França, Bèlgica i Holanda. Hem creat l’espectacle familiar Clarinetàrium, que ens ha dut a actuar per escoles de Catalunya i a participar al Festival de Música Antiga dels Pirineus i al cicle de concerts familiars de la Fundació “La Caixa”.

Desenvolupem una intensa activitat com a intèrprets en d’altres formacions com Nachtmusique, Stadler Trio, BCN216, Ensemble Nü i Camerata XXI, així com també en el camp orquestral: OBC, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Camera Musicae, Freiburger Barockorchester i Orquestra de Cambra de Granollers.

FIRES I FESTIVALS EN QUÈ HEM PARTICIPAT

Festival de Saintes (França), ANTIQVA 2010 de la Fundació “La Caixa” (Barcelona), Fabulous Fringe d’Utrech (Holanda), MAfestival de Bruges (Bèlgica), Música als parcs (Barcelona), Concerts de Primavera (Santpedor), Musiquem Lleida (Lleida), Festival de Música Antiga dels Pirineus, Cicle de tardor (El Vendrell), L’un? L’altre? O tots dos? (Granollers)

Espectacles

Notes&Films A partir de 12 anys Música i cinema 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Clarinetàrium A partir de 6 anys Música 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This