Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

Management i productora especialitzada en circ, humor, arts de carrer, màgia. Empresa cultural creada el 2010 dedicada a la promoció de les arts en viu i, en especial, les circenses i per tots públics. Treballem amb les companyies i agents culturals públics i privats en tasques de gestió i promoció, producció i distribució.

En el camp de la producció: en festivals com Festival Internacional de Teatre Còmic del Masnou- Ple de Riure (varies edicions); Festival L’1,2,3 del Pallasso (2010 – 2012); cicle Mataró, circ al casal! (desde 2010) i Casals d’Artistes de circ i teatre (estiu, setembre i nadal desde 2012); producció executiva en varis projectes circenses i teatrals.

En el camp de la gestió i assessorament: ajuda de subvencions a companyies. INAEM, ICEC, OSIC, Coproduccions. Hem treballat per Circ Teatre Modern; Cia EIA; Cia.Los2play, Cia.Solfasirc; CircCric; Cia.Balagans; Cia.La Bella Tour; i festivals. Empresa assessora del servei assessorament bàsic de l’APCC (fins 2015)

En el camp de la programació: Desde 2010, creació i programació del cicle Mataró, circ al casal! creat per ampliar els espais exhibició de circ i apropar l’oferta de programació parateatral a nous públics. Programació d’espectacles a la Sala Parroquial de Teatre d’Òrrius (Maresme) i Actes de celebració del Dia Mundial del Circ a varies poblacions.

En el camp del management: distribució d’espectacles a Catalunya i Espanya especialment, actualment amb les cies: LaDinamo, Wandering Orquestra, Txema Magic, Forani Teatre, CiaLePuant, CiaLP, Claret Clown,Cia. La Bella Tour, Cia. Los Herrerita.

Espectacles

Els exploradors de l'aigua A partir de 3 anys Teatre i circ 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Sigues un artista! A partir de 5 anys Instal·lació 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This