Ton Muntané i Dani Tomás. Dos persones que fa anys que es coneixen, es troben i creen espectacles. La seva llarga trajectòria, i les seves diferències, fa que els espectacles adquireixin una atmosfera particular. Artesans del circ que ens presenten els seus números insòlits i inusuals, lligats de manera originals. Música en directe, clown, teatre físic, claqué, equilibris i molt circ.

El 2015 després d’1 any d’assajos i reunions, un matí assolellat, Dani Tomàs truca a en Ton Muntané:

-Ens fem una carpa? Un domo. La podem construir nosaltres, de fusta.

Fan un cop de cap i comencen a construir-la de PVC. Lleugera, barata, fàcil de guardar. Ideal.

Fins que s’adonen que no és viable pel projecte que volen dur a terme.

La compren feta. De ferros i quilos de material. I els surten un parell de places per Nadal (2015-2016). Ràpidament ajunten el material treballat i creen un espectacle. “TEATRE DE FUNÁMBULS”. I Creen la cia CIRC XIC.

I com acostuma a passar, el volen vendre a corre-cuita. No tenen dossier, ni vestuari, ni escenografia. Total, finalment s’adonen que així no van enlloc, apreten el fre i refan la creació. Dirigits per la actiu i directora Tàtels Pérez, amb l’escenografia i vestuari d’Ignasi Llorens, i la construcció d’una grada a mida al taller del Lagarto, l’espectacle i la carpa esdevenen un joia.

Per guanyar espai, pengen tot el material. Politges, cordes, ganxos, música i molt de circ.

Estrenen l’espectacle acabat el 24 d’agost del 2016 a Manresa. Ha nascut el CIRC XIC i comença a caminar.

Espectacles

Teatre de funàmbuls Per a tots els públics Circ 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This