Cia. Bratislava (destacada)

La Cia. Bratislava neix l’any 2013 de les mans d’una promoció de l’Institut del Teatre de Barcelona, de l’especialitat de Teatre Musical. Els integrants de la Companyia són:

* Laura Pau

* Anna Arena

* Mònica Portillo

* Albert Ruiz

Tots ells es van trobar treballant junts per primera vegada en un taller d’interpretació durant el curs 2010/2011 a l’ESAD, sota  la direcció general de Víctor Álvaro i la direcció musical de Ferran Martínez. Aquest taller i un posterior viatge a Bratislava va unir els quatre integrants de la Companyia.

Així que després de la bona entesa i afinitats artístiques després del taller realitzat i un cop tots els components de la companyia llicenciats es decideix de formar la Companyia Bratislava i engengar amb el primer projecte teatral: La Gran Duquessa de Gerolstein. Aquesta va ser una adaptació de l’òpera bufa de Jaques Offenbach “La Gran Duquessa de Gerolstein”, amb un gran èxit de crítiques i de públic, diversos reconeixements i nominacions a premis de teatre (Premis Butaca, Premis del públic BroadwayWorld Spain i Premis de la crítica).

Espectacles

Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa? Per a tots els públics Teatre musical 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This