Charlie Mag companyia

Neix el 1989 a Barcelona (Espanya), Charlie MAG comença la seva trajectòria professional i artística a principis del 2004 durant dues temporades, al Teatre Llantiol de Barcelona on combinava la màgia i el mim.

El 2010, finalitza els seus estudis professionals com a actor i coach i es dedica a temps complet al món de la màgia, rebent aviat nombrosos èxits.

Charlie és reconegut pel seu nombre amb coloms, una de les disciplines més difícils dins de la màgia, amb la qual s’ha obert mercat nacional i estranger.

És una nova generació de mags amb coloms que han fet d’un clàssic un nombre original i modern.

El 2010, Charlie rep el premi nacional de Manipulació a La Corunya (Espanya). I tot seguit en la convenció de la FFAP (Fédération Française des Artistes Prestidigitateurs) li atribueixen el premi nacional de Manipulació en Paris (França), i en el següent any, el Premi d’Or “Les Anneaux Màgiques” a Suïssa.

El 2011, Charlie és nomenat campió d’Europa en Màgia General a la FISM (Fédération Internationale des Sociétés Màgiques) Campionat d’Europa de la Màgia a Blackpool (Anglaterra).

El 2012, presenta el seu nombre en el Campionat Mundial de Màgia FISM a Anglaterra, i posteriorment, es premiat i convidat a prestigiosos congressos màgics arreu del món i en diferents televisions, com el famós programa francès “Le Plus Grand Cabaret du Monde” .

D’altra banda, el 2013, rep a la televisió francesa el Mandrake d’Or, un dels premis francesos de més honor i prestigi, per les seves destacades actuacions en el camp.

Actualment, Charlie té altres projectes màgics, però això encara no pertany a la història …

Espectacles

Moments màgics Per a tots els públics Màgia 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Formidable! Per a tots els públics Màgia 3 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 53 votes, average: 3,67 out of 5
  • Una iniciativa de:
    Associació Professional de teatre per a tots els públics
    Amb el suport de:
    Col·labora:
    col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This