Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Teatro Silfo
Teatro Silfo neix el 2002 a Múrcia, quan després de diferents experiències teatrals, vam decidir (Sara Sáez i Fabrizio Azara) dedicar-nos al teatre per a nens. En aquests anys hem produït d’una manera que podríem definir artesanal, ja que ens ocupem íntegrament de la cura i la creació de tots els detalls, diversos espectacles i activitats d’animació i tots amb un mateix i senzill concepte: utilitzar el teatre per parlar als nens del món que els envolta.

Solem experimentar tècniques molt diferents per perseguir un tipus de teatre en què la part visual té molta importància, intentant fer espectacles amb un llenguatge universal, aptes per a públic familiar i nens de tots les edats.

Ens agrada subratllar com en la nostra recerca artística hi ha un especial interès pel “objecte”, que de vegades es fa servir com a element escenogràfic i de vegades com a objecte-titella; per això els nostres espectacles s’acosten molt a l’anomenat teatre d’objectes i sovint el teatre de titelles.

Un altre detall que caracteritza el nostre treball és l’ús de materials reciclats. A les nostres produccions intentem que la majoria dels elements siguin reciclats o reutilitzats, aportant així al públic una mica més, una mica diferent.

Espectacles

El Petit Príncep De 6 a 12 anys Teatre 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This