Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

Mireia Miracle Company es la companyia de l’actriu, clown, directora i pedagoga homònima. Fa ser fundada el 2016 amb el seu primer treball en solitari, ROJO que va ser adaptat a sala amb el nom d’ELLA el 2017.

Mireia Miracle neix a Madrid i es forma en teatre gestual a l’Escuela de Mar Navarro (Jacques Lecoq) i en dansa contemporània. Es forma igualment en pedagogia teatral i teatre social juntament amb Moisés Mato al Teatro de la Escucha. A més, és directora de teatre i escriptora.

Com a pallassa, el 2015 té l’oportunitat de treballar amb el clown Leandre Ribera a dos dels seus espectacles: Iceberg i Idees del fred. Amb Iceberg estrenarà a Chalons dans la Rue (França) i girarà per tota Europa, Suïssa, Àustria i Israel. Aquesta experiència suposa una de les formacions més destacades pel que fa a l’aprenentatge del clown, el bufó i la comèdia.

Actualment, a més de girar ambROJO i ELLA, es dedica a dirigir i assessorar a altres artistes en cerques similars i a impartir tallers a diferents grups de persones.

Espectacles

Rojo Per a tots els públics Teatre gestual, Clown, Dansa 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This