Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

MARCEL TOMÀS funda la seva companyia Cascai Teatre juntament amb Susana Lloret el 1998, al llarg d’aquests 20 anys hem desenvolupant diversos espectacles de creació pròpia, apostant per un llenguatge basat en la renovació dels gèneres de l’humor clàssic i la creació d’un univers propi.

Els nostres espectacles no tenen grans discursos però sí personatges pillastres, xerraires, histriònics, pelacanyes, desvergonyits, busca-raons, savis de barra de bar, obsessius però alhora tendres i entranyables. Pallassos moderns, que han perdut el nas vermell i les robes de coloraines, s’han humanitzat i formen part de la nostra societat. Són una elit d’essers imperfectes que constantment lluiten per ser millors persones però han nascut per ser perdedors. Antiherois per naturalesa, sobreviuen el dia a dia.

El 2001 i el 2002 vam estrenar els monòlegs teatrals L’Home Incomplet, i el Cascai. El 2004 ens vam endinsar amb el treball de màscara larvària i poesia visual amb Le Paradís. Entre el 2005 i 2006 vam crear Living Costa Brava i Made In Xina, espectacles amb presència a festivals de França, Itàlia, Bèlgica, Portugal i Tunísia. El 2008 va apostar per un canvi de registre portant als escenaris Pere i El Capità, un text dramàtic de Mario Benedetti.

Durant el 2010 vam iniciar una trilogia de showman total presentant Zirocco, espectacle d’humor gestual amb petites dosis de text, multi disciplinar, tendre i poètic que ha obtingut un gran èxit tan a nivell nacional com internacional. El 2012 vam estrenar Hotot una roadmovie teatral, imprevisible i sorprenent. Un cabaret modern. Finalment el 2014 vam tancar la trilogia amb El Pillo.

El 2015 vam tornar al format trio amb La Banda del Teflón, tres beneits que parlen com qui no hi toca però diuen grans veritats. El 2017 vam traslladar el nostra univers al teatre de carrer amb Trams. El 2018 vam presentar El Comediant un homenatge a l’ofici de fer riure que actualment encara estem girant. El 2019 Marcel Tomàs juntament amb una banda de jazz van portar als escenaris Noucents, el Pianista de l’Oceà d’Alessandro Baricco.

El 2020 en ple confinament es va gestar Un Tal Shakespeare, estrenat el desembre d’aquest mateix any al Festival Temporada Alta. El nostre darrer espectacle, Els Colors de Duke Ellington, ha estat creat l’any 2021 i estrenat a Temporada Alta aquest mateix any. Hem apostant per un espectacle de gran format que fusiona música i teatre, dirigit a tots els públics. Els Colors de Duke Ellington és un concert teatralitzat, on una banda de nou músics i dos actors ens proposaran un viatge musical a través de la història del jazz, tot passant per l’univers humorístic de Marcel Tomàs.

 

Espectacles

Els colors de Duke Ellington A partir de 8 anys Teatre, música, teatre gestual, teatre objectes, màscara 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Un tal Shakespeare A partir de 8 anys Teatre, clown contemporani, teatre objectes 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This