Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Vols conèixer millor les companyies i espectacles? Lady Albergínia i el Senyor Patata Produccions
Lady Albergínia i el Senyor Patata Produccions

Amb un bagatge de mes de 18 anys al món de la interpretació a traves dels contes, l’Eva Gonzalez i del mon de la musica i del so, en Dani Molina, decideixen tirar endavant un projecte, on poder avocar tota l’experiència viscuda, neix Lady Albergínia i el Senyor Patata Produccions (octubre 2018).

El camí dels contes, de la lectura, de les escoles, de les biblioteques, de la universitat, fan que aquest pas es produeixi d’una manera orgànica, on la companyia entén cultura i educació com un únic element. S’estrena “el viatge de l’elefanta Sara” (octubre 2019)

Durant aquests mes de 18 anys, el nostre objectiu ha estat despertar la curiositat, la fascinació, per la lectura, la imaginació, la fantasia i el teatre. Si nomes un infants de cada una de les sessions que he fet en biblioteques, escoles, universitats, places majors, hauré assolit el meu propòsit.

Espectacles

El viatge de l'elefanta Sara De 3 a 6 anys Espectacle musical 3 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 53 votes, average: 4,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This