Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Cual es mi nombre (Da te danza)

Da.te Danza

Churriana de la Vega (Granada)+34 958.55.07.04datedanza@datedanza.eswww.datedanza.es

DA.TE DANZA neix com el projecte artístic del coreògraf Omar Meza l’1 octubre de 1999 amb l’objectiu de mostrar i donar a conèixer la dansa contemporània com un llenguatge actual, viu i adequat per explicar històries compromeses. DA.TE DANZA és una companyia estable i consolidada que ha adquirit com a senyals d’identitat pròpies la professionalitat i el compromís, que mira cap a la infància amb ulls de nen i forces de gegant per mostrar-los un imaginari ple de possibilitats, somnis que es compleixen i metes assolibles en la realitat en què vivim. Tots els projectes de la companyia estan patrocinats per l’Institut Nacional de les Arts Escèniques i de la Música (INAEM) i la Conselleria de Cultura de la Junta d’Andalusia.

Gràcies al rigor del seu treball ia la sensibilitat de la seva posada en escena, DA.TE DANZA és una referència de qualitat en la disciplina artística de la dansa contemporània.

Espectacles

Cúal es mi nombre...? A partir de 2 anys Dansa 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This