Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

Cia Voël és la trobada de dues persones en aparença molt diferents, que s’arriben a complementar i s’uneixen en la cerca dels camins creatius i acrobàtics, amb el quadrant rus com a protagonista.

Actualment Cia Voël es manté en gira amb el seu dos primers espectacles Ex-libris i Boira. A més de treballar activament en el projecte Reditus, un site specific de circ que dona nova vida a les llegendes del territori, amb el qual ja han estrenat «Dones de Aigua» a Sant Joan les Fonts i «El pou de la gallina» a Manresa.

Jordi Serra i Baleri (Girona, 1986)

Format com a portor de mà a mà i portor de Quadrant Rus a l’escola de Circ Rogelio Rivel i diplomat a L’Esac (ècole superièure des art du cirque ), Bèlgica, sota el mestratge de Slava Kukushkin (mà a mà) i Joan Ramón Graells i Yuri Sakalov (quadrant rus).

És cofundador del Col.lectiu La Persiana, amb el qual ha fet l’espectàcle Violeta, guanyador de dos premis Zirkolika: millor espectacle de carrer i millor música original.

També ha participat en els següents projectes: Circ Cric, Invisibles (21è Circ d’hivern del Ateneu Popular  9 Barris, Cubitus du Manchot (Le ballet Manchot), Cia Ytuquepintas (Per un desig), Colectivo 9.8 (Split i Petita mort), No feu bromes amb l’amor (TNC), La Scabreuse (reprise Taïteul), Sacude (Mundial Natació 2013 – Mundial bàsquet 2014) i  la seva companyia Vol de-Ment, nominats a millor cia Novell premis Zirkolika 2015.

Debi Cobos (Madrid 1985)

Descobreix el món del circ a Mallorca, i des de llavors s’ha format amb diversos professors especialitzant-se en tècniques aèries (trapezi fix, trapezi mini-volant, corda, quadrant rus amb Yuri Sakalov i Joan Ramón Graell…). Ha participat en produccions com Grinyols del Circ Cric, Violeta del col·lectiu La Persiana, Invisibles (21è Circ d’hivern de l’Ateneu Popular 9 Barris), Cia OnCore (França) o Pakipaya Shake Shake Shake.

Espectacles

Nanuq Públic familiar Circ 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
Ex-libris A partir de 8 anys Circ 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This