Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

La Pulpa som una companyia de Teatre i Clown assentada al Delta de l’Ebre a Tarragona. Enfocada especialment al públic familiar som un projecte jove els membres del qual comptem amb més de quinze anys d’experiència a l’ecosistema nacional de les arts escèniques desenvolupant la nostra tasca també amb diferents companyies nacionals. Principalment enfocats a la producció i creació dels nostres espectacles, apostem per un estil propi i innovador a les temàtiques que treballem en escena. En fem el nostre motor vital i expressiu cap a un humor col·lectiu i amb càrrega personal.

Recentment becats a Le Fourneaux (Centre Creació d’Arts a Brest, França) per iniciar la creació del nostre proper espectacle de teatre de carrer “Thanks For Coming” l’estrena del qual serà a la primavera del 2023.

La Pulpa mantenim un taller intern de coneixement i investigació al voltant de la comicitat i el moviment escènic, especialitzant-nos en clown i ports acrobàtics. Al llarg d’aquests anys hem realitzat diferents co-produccions nacionals i participant a festivals nacionals de teatre de carrer, circ i clown a més de ser col·laboradores de Payas@s Sin Fronteras en expedicions artístiques a Síria, Nepal, Colòmbia i Moçambic.

Cal destacar la nostra participació amb “Bombea!” al “X Festival de Faràndula” a Gran Canària, la “XVIII Mostra Internacional de Pallas@s de Xirivella” a València o el “Sorprenen T” de Zaragoza, entre molts altres de tot el territori peninsular.

La perseverança porta ventura, i la nostra passió sempre és compartida investigant noves maneres de comunicar-nos amb l’espectador, aquesta subtil gesta de fer-lo sentir com a casa obrint la porta del seu imaginari “toc toc”, encara que no tot encaixi com agradaria, per això La Pulpa és dolça i en companyia en sap millor.

“Viure d’acord amb el cor té el preu, però no tinc fusta per fer-ho d’una altra manera”

Gioconda Belli

Espectacles

Bombea! A partir de 4 anys Clown 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This