Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
Nascuda a Barcelona, Adriana Segurado Méndez va abandonar aviat la seva ciutat natal per conèixer altres llocs. Així, es va formar en diverses ciutats de la geografia espanyola (entre elles, a més de la ciutat comtal, Sevilla, Santiago de Compostel·la, Bilbao o Gijón). El teatre, la música, el ball i l’antropologia social ocupar els seus primers anys de formació.

No obstant això, el major desenvolupament personal i professional el va experimentar durant la seva estada a la ciutat de São Paulo, al Brasil, on va residir durant aproximadament dos anys. Allà, a més de descobrir l’antropologia teatral, va ser integrant del grup de recerca de la Universitat de São Paulo en Teatre de l’Oprimit, va col·laborar amb la coneguda companyia paulista Circ Mínim i es va formar en tècniques circenses aèries. De tornada a la península, es liencenció en Art Dramàtic, va continuar la seva formació en dansa, va donar nova vida als seus estudis musicals i va realitzar les seves primeres incursions en el món de l’audiovisual.

Avui, amb una sòlida formació en interpretació i moviment, és una actriu versàtil i polifacètica, amb una àmplia i variada experiència professional. En els últims anys, ha treballat com trapezista a solista en diverses orquestres professionals; ha produït i actuat en l’espectacle Mais Eu Não sou assim, performance de dansateatre sobre la violència de gènere; ha participat en diversos treballs audiovisuals; ha format part de la companyia de dansateatre Estudi Per Autoretrat, com a protagonista femenina a Clímax, tragèdia vampírica; ha rebut el segon premi en el certamen literari Dolç per Amarg per la seva obra per a públic familiar La princesa Remolatxa i ha participat en diversos projectes a l’estranger, entre ells la residència col·laborativa I / MERGE, del projecte Earthdance, a la costa est dels EUA.

Des de fa un temps, compagina el desenvolupament de les seves pròpies iniciatives artístiques amb la tasca docent i les col·laboracions o treballs per a diferents companyies. En els últims mesos ha compaginat la creació i escenificació del seu propi espectacle -Amb la Mort en els Talons, un espectacle per a morir-se, amb dues actrius de mort amb la col·laboració amb la productora asturiana Factoria Nord, amb qui està desenvolupant l’espectacle de teatre de carrer, Llumeru: un univers oníric i festiu en què diversos éssers marins descobreixen nostre món. Actualment es troba en residència al C.C. Can Felipa, de Barcelona, en la creació d’un espectacle infantil que s’estrenarà a inicis del 2015.

Espectacles

La fada despistada De 3 a 6 anys Teatre 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This