Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles

AUPA STRINGS és una companyia musical que trenca les convencions de la música clàssica a partir de la composició pròpia, la improvisació, la interpretació i la pedagogia. La seva màgia consisteix en l’equilibri de fusionar formal i informal, material pactat i joc viu i constant, la frescor de la música urbana actual i la profunditat de la tradició clàssica. 

Entenen que els instruments són mitjans de creació i transmissió deslligats intrínsecament d’estils o tradicions. Per tant, les seves propostes artístiques fusionen la música urbana amb instruments clàssics de corda fregada.

Des del 2009, recorre escenaris dels tres continents compartint la seva música a festivals, auditoris, sales de concerts i teatres. 

Espectacles

Playlist A partir de 4 anys Concert teatralitzat 1 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 51 vote, average: 5,00 out of 5
 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona        SGAE         Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona        INAEM - Ministerio de Cultura        

  Financiado por la Unión Europea-Next Generation EU. Proyecto financiado por el INAEM, Ministerio de Cultura y Deporte

      

Pin It on Pinterest

Share This