Directori de companyies i espectacles Directori de companyies i espectacles
4xDO quartet de violes

4xdo és un quartet de violes que naixem amb la voluntat d’explorar fins al límit la sonoritat captivadora d’aquest instrument, obrint així un nou camí interpretatiu al país. Combinant el treball amb diferents disciplines artístiques, 4xdo oferim espectacles en què la música i altres arts es fusionen en un mateix espai.

Els membres som violistes professionals que treballem en diferents formacions orquestrals i de cambra catalanes de gran prestigi, compartint aquesta tasca amb la de la pedagogia. Ens unim amb la il·lusió de retre homenatge a la viola i, d’aquesta manera, gaudim de les possibilitats de jugar amb el diàleg equitatiu que es crea entre les quatre veus, fruit de la homogeneïtat del timbre i de l’abolició de les jerarquies imposades en un quartet de corda tradicional.

La formació desenvolupa, doncs, noves possibilitats musicals i escèniques amb un treball interdisciplinari que es nodreix de la imaginació, la creació, la voluntat de comunicació amb l’espectador i, principalment, del treball sensible i de complicitat entre les arts.

Espectacles

Quixoteràpia. Una bogeria musical A partir de 5 anys Música i teatre 0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5

Pin It on Pinterest

Share This