8 / 08 / 19

SORTEIG EXPRESS URGENT!!! / Un pack familiar de 4 entrades per assistir al concert de Dàmaris Gelabert al Festival de Peralada

El Festival del Castell de Peralada és un dels esdeveniments emblemàtics d’aquest estiu. A redòs del castell, en la part baixa dels seus magnífics jardins d’inspiració francesa, s’hi situa l’auditori per on passen les gran figures de la lírica internacional, però en el qual també s’hi programen espectacles familiars sota l’epígraf de Petit Peralada. Enguany, el dia 13 d’agost (20h), la pedagoga, musicoterapeuta i cantant Dàmaris Gelabert hi debutarà i hi oferirà un concert, acompanyada d’una magnífica banda de músics.

Gelabert ha esdevingut un fenomen i a Peralada hi presentarà el seu darrer treball, Naturalment! Aquest és un espectacle ple de color i màgia que va des de la música mediterrània fins al country passant pel rock, la rumba i la bossa nova. Cançons per gaudir de bona música en família que ajuden a transmetre i a reafirmar valors tan fonamentals com la importància d’escoltar la gent gran, de menjar saludablement, de respectar i estimar els animals, de llegir o de cuidar els amics.

I ara, atenció: A Escena Familiar sortegem 1 pack familiar -4 entrades- per assistir al concert de la Dàmaris Gelabert del dia 13 d’agost a Peralada. Si voleu participar en el sorteig és molt fàcil! Els participants ens heu de dir quin és el disc que més us agrada de la Dàmaris. Primer de tot és imprescindible que us subscriviu al Club dels #Culsinquiets d’Escena Familiar (només us entretindrà uns segons i és gratuït) en AQUEST ENLLAÇ. El següent pas el podeu fer de diverses maneres:

 • Per correu electrònic, escrivint-nos a club@escenafamiliar.cat (recordeu dir-nos el vostre disc pereferit de la Dàmaris)
 • Responent la qüestió en els comentaris d’aquest post
 • A través d’AQUEST post de Facebook. Fes like, comparteix i respon en un comentari
 • A través d’AQUEST post de Twitter. Fes RT, Like  i respon fent un comentari
 • A través d’AQUEST post d’Instagram. Posa un ❤ i respon en un comentari

Teniu temps de participar fins el dilluns 12 d’agost a les 12h. Ah! I qui respongui en totes les xarxes i al web, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, animeu-vos!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La família guanyadora* del sorteig la coneixerem el dilluns 12 d’agost a la tarda.

* si no respon a les nostres comunicacions per confirmar l’assistència, procedirem a fer un nou sorteig.

MOLTA SORT!!! 

🍀
 • Facebook
 • Twitter
 • Google+
 • Pinterest

 1. Lucía Says: 15/08/2019 01:30

  Un espectacle molt maco, divertit i especial per als infants!
  Moltes gràcies Escena Familiar!!!

 2. Laia Grañena Says: 10/08/2019 09:38

  El disc que m’agrada més és el Tot sona.

 3. Anna Says: 09/08/2019 15:07

  El disc que ens agrada més de la Dàmaris és el “Naturalment”. Gràcies pel sorteig!

 • Una iniciativa de:
  Associació Professional de teatre per a tots els públics
  Amb el suport de:
  Col·labora:
  col·labora Diputació de Barcelona                 Institut d'Estudis Ilerdencs         Diputació de Lleida        Ajuntament de Barcelona

Pin It on Pinterest

Share This