Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
8 / 04 / 21

SORTEIG #CULSINQUIETS!!/ Tenim per vosaltres un pack familiar de 4 entrades per veure “Una poma, un pomer”, de la companyia De Paper! a Montornés

Atenció #CulsInquiets, que fem un nou sorteig! Disposem d’un pack familiar de 4 entrades per assistir a la funció de l’espectacle Una poma, un pomerque la companyia De Paper oferirà el proper 17 d’abril (17h) al Teatre Municipal de Montornés del Vallès. El protagonista de l’espectacle és l’Aran, que li ha clavat queixelada a una poma i a dins hi ha trobat un petit tresor; una llavoreta espavilada que, amb l’ajuda de la terra i la pluja, ha aconseguit fer treure el cap a un parell de fulles tendres. Les fulles, juganeres, després d’un llarg camí d’aventures, es convertiran en un preciós pomer amb pomes boníssimes. Una poma, un pomer, és un espectacle fet de papers, cartrons, dibuixos, llibretes i cançons populars. Ens acosta al cicle de la vida i a l’increïble món de les plantes, ple de sensibilitat i intel·ligència vegetal. Pintat i arranjat amb delicadesa i sense presses, per fer gaudir als infants dels petits detalls i de la poesia de les coses senzilles.

Coneixereu a la companyia!!!

Atenció, que a més de les entrades de l’espectacle, el sorteig inclou la possibilitat de conèixer els membres de la companyia, que us explicaran, de primera mà, totes les interioritats de l’espectacle que acabeu de veure. Podreu observar de ben a la vora l’atrezzo, l’escenografia i us explicaran com ho han fet per crear l’espectacle. Serà una gran experiència! 

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi. Posteriorment, per participar, ens heu d’enviar un correu a continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls.

Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 5 de la tarda del 16 d’abril entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el dia 16, estigueu atents al whatsapp i al mail!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar). Recordeu que hi ha el condicionant de la normativa i el confinament vigent en cada moment, en funció de l’evolució de la pandèmia. Feu les consultes pertinents.

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This