Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
18 / 11 / 20

SORTEIG URGENT!!/ Sortegem 10 codis per accedir a les 3 experiències en línia del festival Petit als Núvols

Atenció, que convoquem un sorteig molt especial. Per cortesia del festival El Més Petit de Tots sortegem 10 codis per accedir a les 3 magnífiques experiències artístiques incloses en la secció en línia de la mostra, Petit als núvols. Aquesta codi dona accés al visionat, fins el 29 de novembre, als espectacles interactius Cuc (Animal Religion), L’horitzó de Latung La La (David Ymbernon) i Expandint la jungla (Big Bouncers).

Petit als núvols és un conjunt de propostes digitals per a les famílies, però també per a mestres i professionals del sector de les arts escèniques familiars. Aquesta és una novetat d’aquest any del festival El Més Petit de Tots, que ha hagut de suspendre les funcions presencials. A Petit als núvols hi descobrireu aquestes tres experiències artístiques creades expressament en format virtual perquè pugueu gaudir i participar en família. Segur que us encantaran!

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar Petit als núvols. Tots els mails rebuts fins les 2 de la tarda de divendres dia 20 de novembre entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el mateix dia 20, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat els codis i us ha agradat l’experiència, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Gaudiu amb nosaltres!!!

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This