Club t'hi apuntes? Club t'hi apuntes?
7 / 02 / 20

SORTEIG / Un pack familiar de 4 entrades per a una funció de ‘Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol’ al Teatre l’Escorxador de Lleida

Que no pari la festa! Convoquem un nou sorteig en que disposem d’1 pack familiar de 4 entrades per assistir a una funció de l’espectacle Baobab. Un arbre, un bolet i un esquirol, un sensacional espectacle de la Companyia La Pera Llimonera, al Teatre Municipal l’Escorxador de Lleida, el dia 15de febrer, a les 6 de la tarda. Un espectacle que tracta de fer reflexionar al públic més jove sobre drama dels refugiats i immigrants, amb respecte, enginy i també algunes dosis d’humor. La funció de la qual sortegem entrades es farà el dia 11 de gener a les 17.30h. Refugiant-se d’una gran tempesta, dos venedors ambulants expliquen la història d’un bolet i un esquirol que, a causa de la guerra, emprenen una gran aventura per trobar un nou arbre on poder viure.

Com es pot participar? Els sortejos són exclusius pels membres del Club dels #CulsInquiets, el club d’Escena Familiar, al qual és molt fàcil de subscriure’s. A més, és absolutament gratuït! Només heu d’entrar en aquest enllaç, omplir un formulari molt senzill i ja estarà. Si ja hi esteu subscrits, òbviament no cal tornar-hi.

Posteriorment, per participar només ens heu d’enviar un mail al correu continguts@escenafamiliar.cat expressant el vostre desig de participar al sorteig, amb el vostre nom i un número de telèfon de contacte per confirmar i acabar de lligar els detalls. Molt important: en l’assumpte heu de posar el nom de l’espectacle pel qual desitgeu entrar en el sorteig, si no hi és, no hi podreu optar. Això ho fem per evitar equívocs si sortegem entrades de més d’un espectacle simultàniament. Tots els mails rebuts fins les 21 de la nit del 13 de febrer entraran al sorteig. Ens posarem en contacte amb el guanyador o guanyadora el matí del dia 14, estigueu atents al whatsapp!

Si heu tingut la fortuna que us han tocat les entrades i us ha agradat l’espectacle, ens encantarà que ens ho feu saber! Si en voleu dir quelcom a xarxes, un comentari a twitter o facebook, una foto post o pre-espectacle a instagram, serà genial i si ens etiqueteu us estarem eternament agraïts (@escenafamiliar).

Veniu al teatre amb nosaltres!!!

  1. Crome Says: 11/02/2020 16:14

    Tenim moltes ganes perque la nostra filla pugui gaudir del espectacle!
    Crome 607020774

    • Portal EscenaFamiliar.cat Says: 14/02/2020 20:33

      Molt bona tarda! Us preguem que segui les indicacions del post per tal de participar en el sorteig. Moltes gràcies!

Pin It on Pinterest

Share This