15 / 02 / 19

SORTEIG FET!/ Pack familiar de 4 entrades per veure ‘Tom Sawyer, detectiu’ de Lazzigags al Poliorama

Com anem de clàssics de la literatura? I d’aventures? Segur que us sona Tom Sawyer i segur que recordeu el llibre, la sèrie de dibuixos animats i algunes pel·lícules. Doncs si us agrada el personatge de Mark Twain, aquest sorteig us encantarà:

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle Tom Sawyer detectiu de Lazzigags al Teatre Poliorama de Barcelona el diumenge 3 de març a les 12h.

Aquest és un dels espectacles més aclamats de la companyia Lazzigags, que enguany compleix 20 anys de trajectòria fent propostes, sobretot per a nois i noies d’entre 8 i 13 anys. Una edat difícil, eh! De fet, no hi ha moltes propostes teatrals per aquesta franja. En concret, l’obra Tom Sawyer detectiu explica l’aventura que viu aquest personatge i amb el seu inseparable Huckleberry Finn per demostrar la innocència de l’oncle Silas gràcies a un kit de detectiu que ha rebut en Tom. Serà emocionant veure com ho resolen dalt l’escenari.

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir què us agrada més de Tom Sawyer. Podeu fer-ho de moltes maneres:

No badeu! Teniu temps de participar fins al dimecres 27 de febrer a les 14h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La guanyadora del sorteig ha estat la Lines Gala, que ens va respondre al post de Facebook així: “El millor de #TomSawyer és la barreja de picardia, innocència i aventura”.

ENHORABONA!!!

Us esperem a propers sortejos 😉

Comments are closed.

Pin It on Pinterest

Share This