2 / 01 / 19

SORTEIG FET!/ Pack familiar de 4 entrades per veure ‘Els cistells de la Caputxeta’ de Samfaina de Colors al SAT!

“Els tres reis, majestuosos,
passen per ciutats i viles
i són sempre generosos.”

Si us agraden els versos com aquests de Miquel Martí i Pol, esteu de sort perquè els Reis, com que són generosos, ens deixen un gran regal:

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle Els cistells de la Caputxeta de Samfaina de Colors al SAT! Teatre de Barcelona el dissabte 12 de gener a les 17.30h.

La companyia Samfaina de Colors ha fet 30 anys de trajectòria aquest any i per celebrar-ho ha creat un espectacle ple de poesia i de música. I és que es veu que la Caputxeta no només té un cistell! Dins hi porta melmelada, suc i galetes, però cada mes de l’any hi ha caigut a dins en forma de vers i de tonada, de poesia i de cançó. A Els Cistells de la Caputxeta fem una passejada pel calendari a través del llibre de poemes de Miquel Martí i Pol, Per molts anys!, on el poeta dedica una poesia a cada mes de l’any. Música tradicional, poemes, cançons, estris i joguines. Samfaina de Colors en estat pur!

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens has de dir una paraula que rimi amb CAPUTXETA. Pots fer-ho de moltes maneres:

No badeu! Teniu temps de participar fins al 10 de gener a les 14h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La guanyadora del sorteig ha estat Meritxell Pi Tarrago, que ens va deixar aquest comentari al post de facebook: “Caputxeta ets tan vermelleta”

ENHORABONA!

Us esperem a propers sortejos 😉

  1. Carolina Grande Márquez Says: 02/01/2019 14:43

    Volem anar a veure a la CAPUTXETA, la de la capa VERMELLETA!!

Pin It on Pinterest

Share This