19 / 02 / 19

SORTEIG FET!/ Pack familiar de 4 entrades per veure ‘Adéu, Peter Pan’ de Festuc Teatre a Juneda

Coneixeu el país de Mai Més? Algun cop heu imaginat que volàveu i heu volat de veritat a móns increïbles on viure increïbles aventures? Potser al vostre costat hi ha un Peter Pan que us ha acompanyat sempre. Si voleu veure un espectacle ple d’emocions i tendresa, aquest sorteig està fet a mida:

Sortegem un pack familiar de 4 entrades per anar a veure l’espectacle Adéu, Peter Pan de Festuc Teatre al Teatre Foment de Juneda el diumenge 3 de març a les 18h.

Adéu, Peter Pan és l’últim espectacle de la companyia lleidatana Festuc Teatre i un reconeixement als vincles que s’estableixen entre avis, àvies, nets i netes. A través de les aventures que viu la Maria jugant cada tarda amb el seu avi, aquest és un espectacle de titelles i actors, sensible i divertit, que buscarà en tot moment la complicitat de petits i grans amb una posada en escena que captiva des del primer moment. Adéu, Peter Pan ha estat nominat als Premios Max 2019 en la categoria de teatre familiar, infantil i juvenil.

Participar al sorteig és molt fàcil! Només ens heu de dir un record d’infància que us faci volar. Podeu fer-ho de moltes maneres:

No badeu! Teniu temps de participar fins al dimecres 27 de febrer a les 14h. Ah! I qui ho faci tot, tindrà més possibilitats de guanyar, perquè cada comentari a cada espai diferent comptarà. Va, feu-ho ara mateix!

EL RESULTAT DEL SORTEIG

La guanyadora del sorteig és Neus Vergé.

ENHORABONA!!!

 1. Marisa Says: 24/02/2019 22:45

  Si hem transporta als somnis que un te quan es petit
  Com la inosencia

 2. Marisa Says: 24/02/2019 22:42

  Sou els millors

 3. Cristina Says: 19/02/2019 10:47

  Un dels molts records que em fan volar de la meva infantesa i si tanco els ulls encara mi transporto, era despertar el diumenge esmorzar xocolata calenta amb pa i coca amb tota la familia..

Pin It on Pinterest

Share This